– Vi møder kunderne på messen…

Forårsmessen i Tønder 2019

– Vi har været med fra den første Forårsmesse blev afholdt i Tønder, og vi er også med denne gang, det er nemlig vigtigt, fortæller Jan Fejfer, der er indehaver af både en Expert-forretning og en Punkt1-forretning i Tønder.

– Vi er faktisk blevet en endnu større faktor, hvor den direkte kundekontakt har utrolig stor betydning. Lokalerne på Kongevej indeholder i dag af både en Expert-forretning, der er et sandt mekka indenfor elektronik i form af nærmest alt fra mobiltelefoner, PC`er, TV- og radio samt alt det, der hører til i en digital verden i dag. Samtidig er der en Punkt1-forretning med i bygningen og her er der det der skal til for en husholdning – fra dampstrygejern, køleskabe, vaskemaskine, komfurer, frysere, køleskabe og meget mere.

– Vi glæder os til Forårsmessen – og præsenterer igen nyheder

– Udviklingen går stærkt, både i den digitale verden, og indenfor husholdningsredskaber som eks. hårde hvidevarer, derfor er Forårsmessen en glimrende mulighed for at præsentere både det vi er stærke i, og samtidig også nyhederne.

– Et godt eksempel er måske, at man faktisk kan spare strømforbrug og dermed penge ved at udskifte ældre hårde hvidevarer som eks. køleskabe og frysere, fortæller Jan Fejfer.

– Derudover, så er det også den direkte kontakt med forbrugeren og dermed kunden, der er rigtig godt når man deltager i en messe.

– Vi har så også dygtige servicemontører, der både kan stå for eks. en reparation af defekte hvidevarer, få det nye TV til at køre med alle programmer og løse mange andre opgaver, som kunderne i en travl hverdag ikke har mulighed for at klare selv.

– Vi får faktisk ofte ros på vegne af vores servicemontører, fortæller Jan Fejfer.

Det gælder også når en kunde køber en ny mobiltelefon, her kan man også tilkøbe at telefonen er brugsklar og kan anvendes allerede inden man går ud af butikken med sit nye køb.

– På Forårsmessen kan vi vise ansigt sammen med andre udstillere, og sammen er vi med til at gøre det til en god og interessant oplevelse for både unge og de lidt ældre at kigge indenfor.

– Vi har altid haft et godt resultat ud af Forårsmessen, og glæder os til at møde både kunder og kollegaer på messen, der afholdes den 22., 23. og 24 februar, slutter Jan Fejfer.