Forårsmessen: – Vind en VW up….

På Forårsmessen i Tønder afsløres vinderne af lodtrækningen til støtte for TM Tønder Håndbold

Det er TM Tønder Støtteforeningen, der afholder lotteriet til fordel for TM Tønder Håndbold. Lodsedlerne kan man købe fra den 1. december og helt frem til Forårsmessen, der afholdes i Tønderhallerne den 22., 23. og 24. februar. Vel at mærke såfremt der er flere lodsedler tilbage.

Selve udtrækningen af vinderen af bilen, der har en værdi af kr. 92.496 og de andre gevinster, foregår den 24. februar kl. 14.00 under messen. Det foregår ved notar fra Danske Domstole.

 


Udover en VW up kan man være heldig og vinde bl.a en mountainbike cykel til kr. 9.300, Siemens vaskemaskine til kr. 7.299 og et Samsung 55” TV til kr. 5.999. Der er i alt 10 flotte præmier på højkant. Man kan se præmielisten fra den 1. december på www.tmth.dk

– Fra TM Tønder Håndbold er vi på gågaden og ude i Kvickly hver weekend frem til jul for at sælge lodsedlerne, og man kan også købe dem på TM Tønder Håndbolds kontor, der ligger på adressen Vestergade 9 samt i butikker på gågaden, fortæller Kim Wittenkamp fra TM Tønder Håndbold.

Vindernumrene offentliggøres i øvrigt fra den 25. februar på www.tmth.dk