Forårsmessen: Ikke mindre end 90 udstillere

Forårsmessen i Tønder, der afholdes fra den 22. til og med den 24. februar, byder på 90 udstillere, tryllekunst, en lokal deltager fra “Danmarks Bedste Portrætmaler” og mere.


– Vi har allieret os med portrætmaler Lena Klinge, ” aktuel i Danmarks bedste portrætmaler” som vil komme og vise sit store talent. Pressefoto

– Vi havde et forrygende informationsmøde forleden med udstillerne, lyder det fra Lars Paulsen, der er formand for Tøndermesserne, der er arrangør af den populære Forårsmesse, der afholdes i Tønder Sports & Fritidscenter.

Udstillerne fik en gennemgang i de praktiske ting omkring messen.

– Vi kan på nuværende tidspunkt oplyse, at der er tilmeldt 90 udstillere, fordelt på ca. 80 stande. – Der er flere som har valgt at slå sig sammen om en stand, hvilket vi synes er en rigtig god idé, fortæller Lars Paulsen.

– Vi har kun ganske få ledige stande tilbage, skulle der være nogen, der har lyst til at deltage, kan man nå det endnu, men som nævnt, er det kun ganske få stande.

Lige noget for forbrugerne – store og små

Forårsmessen Messen er også denne gang bredt repræsenteret, der er lige fra  revisor, banker, modebutikker, uddannelsesinstitution, bager, restaurationer, livstils-butikker til håndværker og bilforhandlere.

– Vi har allieret os med portrætmaler Lena Klinge, ” aktuel i Danmarks bedste portrætmaler” som vil komme og vise sit store talent.
– Og der vil også være tryllerier, lyder det fra Lars Paulsen. Oplev bl.a et hylende morsomt og vanvittig imponerende stand-up trylleshow, med en af verdens bedste og sjoveste tryllekunstnere, Henning Nielsen. Kendt fra Danmark har Talent, dobbelt nordisk mester i magi, Balkan mester i magi og prisvinder ved verdensmesterskaberne i trylleri. Oplev magien både den 23. og 24. februar på den store scene. Og der vil også være andet god underholdning og konkurrencer, som eks. at slå katten af Tønden, vind en bil, modeshows, musik og debatmøder mm.

TVSyd kigger ind og Radio Globus sender direkte fra messen.

– Vi er meget positive, og taknemmelig for den store opbakning/tilmelding, ikke mindst fordi overskuddet fra messen uddeles til lokale foreninger, fortæller Lars Paulsen.

– Vi opfordrer til, at der sendes ansøgninger ind til os, som vi vil behandle når messen er er slut, og regnskab gjort op.

Fakta:

Forårsmessen i Tønder, der er en forbrugermesse, afholdes i dagen fra fredag 22. februar, lørdag den 23. til og med søndag den 24. februar.

Se mere på www.tondermessen.dk og www.facebook.com/tondermessen

Den kendte tryllekunstner Henning Nielsen kan også opleves under messen i Tønderhallerne. Pressefoto