Sko og tøj deles om en stand

Forbrugermessen Forår i Tønder, der afholdes den 22., 23. og 24 februar næste år opfordrer interesserede udstillere til at dele en stand.

– Vi har haft rigtig gode resultater med det sidste gang, lyder det fra messeformanden Lars Paulsen. Det kan være en håndværker, der har en stand sammen med eks. en bager, som de besøgende kunne opleve det sidste år.

– Det gør, at de enkelte stande bliver endnu mere interessante, og så fremmer det fællesskabet, fortæller Lars Paulsen.

– Når de kigger på nye sko, så gælder det måske også en ny jakke….

To af messeudstillerne, der allerede har booket en fællesstand er Tønder Sko og tøjforretningerne Wagner og Tøjeksperten.

– Vi deltager sammen med Tønder Sko, fordi vi sidste år så hvor godt det gik for de andre fælles-stande, fortæller Per Lundgård, der er indehaver af tøjbutikkerne Wagner og Tøjeksperten på gågaden i Tønder. – Og selvfølgelig vil det da meget mere interessant for en messegæst, når den enkelte stand har hele garderoben fra sko til en varm jakke.

– Jeg så også de gode resultater med fællesstandene sidste år, og derfor er jeg glad for at kunne deltage sammen med Wagner og Tøjeksperten, og vi kan supplere hinanden til glæde for kunderne, lyder det fra Asger Nielsen.

 

Foto: Indehaver af Tønder Sko, Asger Nielsen, deltager på Forårsmessen sammen med Tøjeksperten/Wagner på en fællesstand.

– Det er med til at gøre standen endnu mere interessant for messegæsterne, når der er udstillere med forskellige varer.